Edició 2022

Troba tota la informació per l’edició del 2022! Baixa per llegir-ho tot o escull on vols anar!

ARTISTES

ANA & SAMU

L’ Ana i En Samu es van conèixer vivint a Barcelona, ​​i el seu amor platònic els ha portat a co-crear projectes, portar tres escoles diferents, i compartir junts interminables nits de balls socials i una amistat infrangible. Ara codirigeixen la seva pròpia escola, Rayuela Swing a Berlín (Alemanya), i treballen junts amb un valor principal: l’amor mutu i els seus alumnes.

Ana

L’Ana és una ballarina social, professora i coreògrafa. Ha ensenyat a diferents països i actualment co-dirigeix ​​la seva escola Rayuela Swing a Berlín, Alemanya.
L’ Ana es va topar inesperadament amb el ball swing a través de la seva investigació literària universitària, i l’espai per a la intimitat i la improvisació del ball la va captivar immediatament. Tant en el seu ensenyament com en el seu aprenentatge s’esforça a equilibrar el respecte per la música, la connexió amb altres ballarins i el respecte per les arrels i la història del ball.

Samu

En Samu és un ballarí social, professor i coreògraf del nord d’espanya (Aragó). Actualment co-dirigeix ​​la seva escola Rayuela Swing a Berlín, Alemanya.

Es va enamorar profundament de tots els membres de la família del ball swing: el que més va cridar la seva atenció quan va experimentar el ball per primera vegada van ser els somriures a la pista. Això és el que intenta transmetre a classe: l’alegria, l’amor i el respecte per aquesta música i aquest ball.

ELS MÚSICS

DOC SCANLON’S COOL CAT COMBO

Contrabaix: Doc Scanlon
Clarinet / Saxo: Juli Aymí
Guitarra /Banjo: Mikha Violin
Trombó: Óscar Font Bateria: Olivier Rocque

PACKSAccounts

Free Trial

Projects

SSL

SSL

SSL

Storage

FULL PACK XL

170€ 


del 23 al 26 de Juny

5 Hours classes

3 tasters

3 parties

2 live Concerts

2 after parties

Sopar de Revetlla 

23rd dinner

Extra activities

Camping area

bring your own tent

FULL PACK 

125€


del 24 al 26 de Juny


 5 Hours classes

3 tasters

2 parties

1 live Concert

 after party


Extra activities

Camping area

bring your own tent

PARTY PASS XL 

120€


del 23 al 26 de Juny


2 tasters

3 parties

2 live Concerts

2 after parties

Sopar de Revetlla 

23rd dinner

Extra activities

Camping area 

bring your own tent

PARTY PASS  

75€


del 24 al 26 de Juny


2 tasters

2 parties

1 live Concert

 after party


Extra activities

Camping area 

bring your own tent

Nivells Classes

A BeSwing creiem que cadascú sap en quin punt del ball es troba. No farem audicions, però els professors podran re-situar algú en cas que no estigui al nivell adequat per tal de garantir un bon aprenentatge. 

LevelDescripció
Intermediate
Fa més d’un any que balles. De vegades ballant et sents una mica limitat. No saps massa passos (o no els recordes amb soltura) i tens algunes dificultats amb el ritme, especialment si és massa ràpid o massa lent. Encara et mires el SwingOut amb pànic i et mous més còmodament amb kicks.
No passa res! Ets com una banderola de festa major, tansols necessites que algú t’estiri el fil i et desemboliqui una mica!

Advanced
Fa més de dos anys que balles. Tens experiència i et defenses bé tant en el ball social com a les classes. Entendre el que t’expliquen i aplicar-ho no et resulta un problema, però estàs esperant aquell consell que et faci fer el “clic” per anar encara més enllà. Una connexió màgica, un bouncing extraordinari…
Ets com una llumeneta de festa major, esperant a que li donin aquells mitja volta que la farà brillar tota la nit!