Informació Pràctica

Dormir

Dormir @BeSwing Camp
I taaant!!!
Tindreu un lloc per dormir sota els nostres pomers per les nits del festival. Heu de portar la vostra pròpia tenda de campanya o furgoneta. 
No és un càmping formal, però ajuda a gaudir del festival sense preocupacions. Hi ha dutxes i lavabos. 

Si no teniu tenda també podeu llogar-ne una i us la trobareu montada i amb un matalàs inflable el dia que arribeu. Són tendes de dues persones.

Dormir en un Hotel

Podeu buscar hotels als pobles de Ventalló, Viladamat, l’Armentera or l’Escala, tots estan molt a prop!

Menjar al BeSwing Camp

ÀPATS

El Xiringuito

El nostre Xiringuito estarà apunt com sempre per servir-vos les canyes més fresques, els menús de xiri d’estiu i el que necessiteu!

Com arribar
On es fa el festival?

Esta imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es mapa-catalunya.png
ubicació beswing festival

El BeSwing es fa en un camp de pomes del nucli urbà de Pelacalç, que pertany al municipi de Ventalló, al bellmig de l’Empordanet a tansols 6 km de l’Escala.Carrer remenses 17472 Ventalló (Entre Viladamat i Pelacalç)
Lat      42.143777

Long   3.073446

És important remarcar que NO HI HA TRANSPORT PÚBLIC al territori, per tant si agafeu un hotel que NO estigui a Viladamat o Pelacalç (pobles a distancia caminant) necessitareu taxi (i tampoc és un servei que abundi).

Com hi puc arribar?

EN COTXE: Opció més recomanada!

EN TREN: les estacions gran més properes són GIRONA o FIGUERES (AVE i Central). Des de l’Estació de Girona o de Figueres Central es pot agafar un tren de Rodalies renfe i arribar fins a SANT MIQUEL DE FLUVIÀ. L’estació està relativament a prop, però NO per anar a peu. Aquí haureu d’agafar un taxi. El telèfon del taxista que treballa en aquesta zona és el 625619120 o el mail és info@taxisgomis.com.

Si arribeu a FIGUERES en AVE, haureu d’agafar un taxi o un bus que us porti a Figueres Central i agafar el tren cap a Sant Miquel de Fluvià.

EN AVIÓ: si arribeu a l’aeroport de GIRONA tansols heu d’agafar un transfer fins a Girona ciutat i buscar l’Estació de tren.

Si arribeu a BARCELONA (T1, T2), haureu d’agafar el tren fins a Barcelona Sants i seguir les intruccions de “en tren”