Preguntes Freqüents

Tens preguntes?

Quants nivells hi ha?

Hi ha 4 nivells de lindy hop disponibles

Com sé a quin nivell m’he d’apuntar?

Pots mirar a la pestanya de nivells. Hi trobaràs una descripció.

Sóc follower sol/a, puc apuntar-me?

I tant! Entraras a la nostra borsa de followers sols/es a l’espera d’un/a leader del teu nivell, segur que tot sortirà bé! 🙂

Què és el Group pack?

Si sou 10 amics o més i voleu venir junts us podeu apuntar al Group Pack. Farem un descompte als Full Packs. Tansols cal que us inventeu un nom i el poseu tots igual a la inscripció. Restarem els € dels diners que heu de pagar en metàl·lic al festival.

I el Party Pass?

El Party Pass és el mateix que el Full Experience però sense les 6 hores de classe

Podem venir només a les festes?

No! 🙁  Al BeSwing volem donar prioritat absoluta a les persones que s’apunten a la Full experience i al Party Pass i que puguin gaudir del 350m2 de pista!

Què fem amb la Revetlla?

Aquest any 2020 no podem celebrar la revetlla de St Joan perquè les dates no lligues, PERÒ CELEBREM EL SOLSTICI la nit de dissabte 27 de Juny tal i com la sabem celebrar nosaltres: coca,cava i sorpresetes!

Podem venir tansols el dis del Solstici?

Pot ser que, depenent de les inscripcions, quedin algunes places lliures pel “Day Pass”. Com sempre no ho sabrem fins uns dies abans!

Quins àpats hi ha inclosos?

Aquest any comptem amb l’experiència cuinera dels Mambo Chefs, antics Spanish Delight Herräng, els cuiners que alimentaven a tothom durant el festival del nord. Per facilitar l’organització els dos sopars s’han d’agafar juntament amb el Full Experience i el Party Pass i costen 50€.

Com sempre inclouen Vi, postres i molt d’amor. Aviat publicarem els menús amb fotos perquè comenceu a obrir gana.

I els dinars i els esmorzars?

Aquests són opcionals però també els cuinen els Mambo Chefs! Pots fer un upgrade a pensió complerta per no preocupar-te per res al procés d’inscripció.

Tinc intoleràncies alimenàries i/o sóc vegetarià. Hi ha opcions per a mi?

És clar! Durant el procés d’inscripció pots escollir les teves preferències i les tindrem en compte per tots els teus àpats.

On puc dormir?

Hi ha un terreny d’acampada amb ombra! Però recordeu que no és un càmping i que oferim aquest servei per a poder fer que el festival estigui a l’abast del màxim de gent. Hi haurà wc’s i dutxes.

Aquest any es poden llogar tendes de campanya de dues persones (amb matalàs autoinflable) que us trobareu muntades quan arribeu al camp.

També tenim un conveni amb un hotel de ben a prop que fa un preu especial als que vingueu al festival.

On es fa el festival??

Es fa a Ventalló, al camp de La Closa. Tens tota la informació a l’apartat de “Info pràctica”

Ja he fet la meva inscripció i he pagat … i vull ampliar els extres. Què faig?

Don’t worry! Envia’ns un mail a beswingfestival@gmail.com o mitjançant el formulari de contacte del web indicant el teu nom o número de comanda amb els extres que vulguis afegir.